TESTING THE YSL TOUCHE ECLAT CUSHION FOUNDATION!! // MyPaleSkin – Trang review phấn làm đẹp

Có phải bạn đang muốn tìm chủ đề review phấn ysl phải không? Có phải bạn cũng đang tìm hiểu về chủ đề TESTING THE YSL TOUCHE ECLAT CUSHION FOUNDATION!! // MyPaleSkin đúng không? Nếu đúng như vậy thì mời bạn xem bài viết về chủ đề này ngay sau đây nhé.

review phấn ysl – Thông tin review về phấn làm đẹp.

[button size=”medium” style=”primary” text=”XEM VIDEO CHI TIẾT BÊN DƯỚI” link=”#” target=””]


Bạn có thể tìm thấy nhiều thông tin làm đẹp hữu ích khác tại đây.

Hình ảnh liên quan đến chủ đề TESTING THE YSL TOUCHE ECLAT CUSHION FOUNDATION!! // MyPaleSkin.

TESTING THE YSL TOUCHE ECLAT CUSHION FOUNDATION!! // MyPaleSkin
TESTING THE YSL TOUCHE ECLAT CUSHION FOUNDATION!! // MyPaleSkin

[block id=”ads8-quang-cao-ngang-sau-hinh-anh-bai-viet-web-kemtrinamda”]

Ngoài xem bài viết chủ đề review phấn ysl, bạn có thể xem thêm một số video review phấn làm đẹp khác tại đây nữa nhé: https://kemtrinamda.vn/review.

Đối với Tập 8 của loạt bài Thử nghiệm kem nền của tôi, tôi đang dùng thử YSL Touche Eclat Le Cushion Foundation hoàn toàn mới … Liệu nó có phù hợp với sự cường điệu của Touche Eclat Pen gốc không? Che mụn? Cho một kết thúc hoàn mỹ ?? Xem và tìm hiểu! * BẤM ĐỂ BIẾT THÊM * ĐĂNG KÝ VÀO KÊNH CỦA TÔI TẠI ĐÂY: THÊM TÔI TRÊN SNAPCHAT: mypaleskinblog & theo dõi tôi trên twitter INSTAGRAM: EMAIL: em@mypaleskin.com _____________________________________________________ VIDEO CUỐI CÙNG CỦA TÔI: _______________________________ Demo Sản phẩm đã sử dụng: YSL Touche Eclat Cushion Foundation TUYÊN BỐ TUYỆT ĐỐI: I thường sử dụng các liên kết liên kết trong hộp mô tả YouTube của tôi. Điều này sẽ chuyển hướng bạn qua một trang web liên kết có thể theo dõi xem bạn có mua sản phẩm mà tôi đã liên kết hay không. Nhấp vào một liên kết liên kết không làm bạn mất thêm bất kỳ chi phí nào, cũng như không ảnh hưởng đến việc mua hàng của bạn. Tôi có thể nhận được hoa hồng từ bất kỳ giao dịch mua nào bạn thực hiện. – Hãy coi đó như một mẹo để giới thiệu một sản phẩm bạn thích. Có lẽ tốt nhất bạn nên cho rằng tất cả các liên kết đều là đơn vị liên kết, và nếu bạn không muốn nhấp vào một liên kết – google là người bạn của bạn để tìm đường đến sản phẩm của riêng bạn! Em x _____________________________________________________ THÔNG TIN CÔNG NGHỆ: Máy ảnh – Ống kính Canon 80D – Chỉnh sửa Tamron 24-70mm – Adobe Premiere Pro Music – No Copyright Sounds Tobu – Candyland – Tobu – Roots – Tobu – Mesmerize Tobu – Good times Tobu – Âm thanh Tạm biệt Đôi khi Tôi Tôi đủ may mắn để được gửi các mẫu báo chí của sản phẩm để xem xét. Các sản phẩm này được đánh dấu.

Tìm kiếm liên quan đến TESTING THE YSL TOUCHE ECLAT CUSHION FOUNDATION!! // MyPaleSkin.

testing foundation,Touche eclat,Touche eclat cushion foundation,cushion foundation,review,mypaleskinblog,em ford,15daysoffoundation,fifteen datys of foundation,favourites,best,worst,acne skin,flawless,full coverage,best foundation,worst foundation,first impressions,thataylaa,testing,foundation friday,honest,how to,demo,makeup fail,pale skin,tutorial,luxury beauty,makeup,ysl foundation,touche eclat foundation,le cushion,tati,jeffree star,wtf,omg.

#TESTING #YSL #TOUCHE #ECLAT #CUSHION #FOUNDATION #MyPaleSkin.

Mong rằng bài viết này sẽ mang lại nhiều nội dung hữu ích dành cho bạn. Chân thành cảm ơn bạn đã theo dõi nội dung về chăm sóc sắc đẹp, thẩm mỹ, làm đẹp, mỹ phẩm, làm tóc, cách trị mụn, cách trị nám, hướng dẫn sử dụng các công cụ làm đẹp, review mỹ phẩm… của chúng tôi nhé.

5/5 - (2 votes)

Bài viết liên quan

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1Roberts Tama

♀¤◎★☆♂奢侈品,围巾、皮带、衣服、饰品、鞋子、眼镜、手表、包包,邮寄全球,一比一货源,更多图片细节和款式+微信:1365452407

May

Thanks for the review. I have the Ink version and was thinking about this which is more dewy.

Gillian Koh

Such an informative and great video! Thank you so much for sharing 💗😊

DANIEL S

Hi which shade were you wearing? Thanks!

Christine Remo

I think it just works differently with different skin types 🙂
I have combination skin, and it blurs away all my pores effortlessly (i dont swipe the foundation on though).
The redness does come back after a day of uni (approx. 5-6 hours) but the foundation doesn't move around and I hardly ever need to apply powder.

I'm also from Australia, so even in hot days the foundation manages to stay on during a normal college day :)) xxx

İrem Kökçe

Colours b30 mu ???

rose rose

hi ! i would like to know if i hasnt used it for 2-3 month will it dried up ? i reallly hope u can reply me

Steph Hancocks

What shade do you use?

Macky Suson

Thank you for taking time sharing this! I can't wait to start thinking of what video I can create for my channel! I just subscribed! Thank you for being an inspiration!

birdkisssi2

here is a question from non-english speaker. just curious what is meant by youtuber saying 'run some arrange*' (in video around timeline 5.30)…almost every youtuber said that, I just cannot remember any noun similar to arrange* (arrangement or something like that?)….plz help~

T & G

I can't wait for when I'm older and I wear makeup

NADINE FORLIZZI

You're supposed to roll it. Not swipe

Thank you so much for making this video. I just purchased this foundation, because the man in the shop said it would try mat and be great for my oily skin. I just wanted an honest review from a person with similar skin to mine. Definitely getting my money back. thanks again:)

PK Blondie

I think it's better for very dry or mature skin. I've tried it on my dry to combination skin I had no trouble with oil.

ab c

I think the ysl fushion ink cushion may be better for you, it's not oily

ab c

which lipstick did you use?

Crystal Mullen

Try some Argan oil. It chills out oil overproduction.

Lexi Hay

Your description box says that you denote PR samples with an *, yet there is none next to the product name with your affiliate link. It's obvious that it is a PR sample considering it hasn't been released yet. The other YSL products used in the demo weren't listed, either.
Why the dishonesty? I expected more.

Guess you're just looking to be invited on that YSL trip to Africa….

Aliesha Neagle

DONT SWIPE IT SWIPER!!! tbt to Dora the explorer 😂😂💖

Kirsty Rosie

I really want to try a cushion foundation but they're all so expensive and you get less product 😩